Nieuwsbrief nr. 4

Nieuwsbrief nr. 4

(DL) Ist dieser Newsletter nicht in Ihrer eigenen Sprache? Versuchen Sie dann ein kostenloses Übersetzungsprogramm wie ‘Deeploader‘ oder ‘Google‘.
(GB) Is this newsletter not in your own language? Then try a free translation program such as ‘Deeploader‘ or ‘Google‘.
(FR) Ce newsletter n’est pas dans votre langue? Choisissez la langue française en haut de cette page ou cliquez ici pour aller directement à la page

Welkom

Na een lange periode van stilte zijn we eindelijk terug met een nieuwe versie van onze nieuwsbrief. Ondanks de beperkingen met betrekking tot Corona zijn we niet helemaal stilgevallen. In deze nieuwsbrief vind je een kort overzicht van de laatste activiteiten. 

Nieuwe figuurtjes in ons aanbod

Geregeld worden nieuwe figuren aan ons aanbod toegevoegd. Een overzicht van de nieuwe figuren vind je steeds op de startpagina van onze website en in onze webshop. Wij geven hieronder een overzicht.

Gratis houder voor figuren

Bij elke bestelling van minimum 50 euro krijg je tot het einde van dit jaar gratis een dubbele houder voor het schilderen van uw figuren ter waarde van € 7,50.. Deze houder bestaat uit een vorm waarmee petflessen worden gemaakt en waarop een schroefdop wordt geplaatst. Ze passen perfect in de hand. De flesdop kan gemakkelijk gewisseld worden met een andere dop waarop een ander figuurtje staat. Zo kan je snel van figuurtje wisselen. Elk figuurtje wordt met dubbelzijdige kleefband op de dop geplaatst. Een set bestaat uit twee houders en een staander. Bestellen kan je via de website 3d-studio.be. De houders zijn ook los te koop zonder staander. Bestellen kan je via de website.

01TREFF in Maarn

Tijdens het weekend van 23 en 24 oktober waren we aanwezig op 01TREFF in Maarn. Het was een geslaagd weekend met aangename en interessante liefhebbers van onze figuren in schaal 0 en 1. Iedereen kon zich laten scannen in onze mobiele 3D-Studio. Bovendien kreeg je bij de aankoop van een V160 (Lollo) of een BR54 (Kiss) bij de stand van Bee’s Modellbau een gratis scan als treinbestuurder. 
De volgende twee maanden verwerken we alle scans en maken we hiervan een 3D-beeld. Wanneer alles volgens plan verloopt mag iedereen zijn beeldje tegen het einde van dit jaar verwachten.

On traXS!

Van 18 tot 20 maart 2022 zijn wij aanwezig met onze mobiele scanstudio op On traXS! in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Iedereen die wil kan zich hier laten scannen. Wij zorgen voor aangepaste kledij als treinbestuurder, stoker of machinist. Maar je mag ook je eigen kleding meebrengen. Lees daarom zeker onze richtlijnen voor een optimale scan.

André Van Duin

Naast de ontwikkeling van nieuwe figuren aanvaarden wij ook opdrachten voor derden. Hiervoor gebruiken we onze professionele handscanners. Een van onze leukste opdrachten was de realisatie van een beeldje van ‘André van Duin’ voor het Nederlandse spelprogramma ‘De Grote Kleine Treinencompetitie’ dat te zien is op woensdagavond op de Nederlandse zender NPO1 en via de website van de zender NPO1.