Nieuwsbrief nr. 6

Nieuwsbrief nr. 6

December 2022

Beste Liefhebber

Dit is onze eerste nieuwsbrief in zes maanden en onze tweede nieuwsbrief van dit jaar. Extra opdrachten hebben voor uitstel gezorgd. De komende maanden hopen we dan ook onze achterstand goed te maken.

Nieuwe figuurtjes

Aan onze website zijn meer dan twintig nieuwe figuren toegevoegd. De komende weken zullen hier nog een groot aantal bijkomen. Breng daarom regelmatig een nieuw bezoek aan onze website. Hieronder vind je een beperkte selectie van ons nieuw aanbod. Nieuw zijn onze zittende figuren die we in een reeks van vijf kunnen aanbieden tegen een verminderde prijs.

Permanente opstelling van onze 3D-Studio

Momenteel staat onze 3D-Studio opgesteld in onze thuislocatie in Waarmaarde (België). Deze opstelling geeft ons de mogelijkheid om individuele scans te maken op afspraak. Daarnaast kunnen wij nog steeds opnames maken op locatie. Hiervoor maken we gebruik van onze handscanners.

Agenda 

Spur1-Tage 2022
Op 10 en 11 december worden voor het eerst de ‘Spur1-Tage‘ georganiseerd in Mellrichstadt in Duitsland. Op verzoek van Bee´s Modellbahn zullen wij met onze 3D-studio aanwezig zijn. Een ideaal moment om een persoonlijke scan te laten maken als treinbestuurder, of als machinist of als stoker van een stoomlocomotief. 

01TREFF 2023
Onze eerst volgende afspraak is op 01TREFF op 18 en 19 november in Maarn (Nederland) waar we voor de tweede keer met onze 3D-studio zullen deelnemen.

HO (1:87): Einde productie

Ons aanbod van figuren in schaal HO (1:87) wordt in de toekomst afgebouwd. De vraag naar figuren in deze schaalgrootte is beperkt en de kosten zijn te hoog om echt rendabel te zijn. Momenteel maken wij deze figuren met verlies. Daarom moeten wij noodgedwongen afscheid nemen van deze schaal. Op onze website vind je alleen nog onze figuren in HO die in voorraad zijn.

Prijsstijging vanaf 2023

Ook wij ontkomen niet aan een prijsstijging. Al enkele jaren hebben wij onze prijzen niet aangepast. Vanaf januari 2023 zullen onze prijzen gemiddeld met 10% stijgen.

Schilderen van figuren

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook figuren geschilderd kunnen aanbieden. Dit is slechts in beperkte mate mogelijk. Wel kunnen wij u doorverwijzen naar enkele ervaren schilders.

Eén van onze meest ervaren schilder van miniatuur figuren is MAKO MODELLBAU. Wij tonen hierbij enkele van zijn realisaties. Heeft u belangstelling, dan kunt u uw figuurtjes bij ons kopen en daarna rechtstreeks met MAKO MODELLBAU contact nemen voor verdere afspraken. Hieronder enkele voorbeelden. 

D-Studio
Nieuwstraat 14A
Waarmaarde
België
+32 55 30 55 55
[email protected]
www.3d-studio.be

 

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan eenvoudig door het sturen van een email naar [email protected]. U ontvangt daarna geen nieuwsbrief meer.

 

0
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel