Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7

December 2022

Tegoedbon Spur1-Tage Mellrichstadt

Op zaterdag 10 en zondag 11 december gaan in Mellrichstadt (Dl) de Spur1-Tage door. 3D-Studio is aanwezig met haar mobiele studio. Wij geven onze lezers van deze nieuwsbrief een korting aan van 20% wanneer ze zich laten scannen in onze studio. Zij betalen dan € 60 in plaats van € 75 voor een scan. 

Print bijgevoegde tegoedbon en breng hem mee naar de Spur1-Tage in Mellrichstadt. Geef deze tegoedbon af aan onze stand en wij zorgen voor een geslaagde scan. Lees vooraf op onze website onze ‘Richtlijnen voor een optimale scan’. Draag lichte kledij en vermijd gelaatscrèmes en schmink. 

Nieuwe figuurtjes

Aan onze website zijn opnieuw een aantal nieuwe figuren toegevoegd. De komende weken zullen hier nog een aantal bijkomen. Breng daarom regelmatig een bezoek aan onze website. Hieronder vind je een beperkte selectie van ons nieuw aanbod. Opnieuw brengen we enkele zittende figuren uit die we in een reeks van vijf aanbieden tegen een verminderde prijs. Nieuw is een set met vier kaartspelers die eveneens met een korting van 20 % wordt aangeboden.

Prijsstijging vanaf 2023

Ook wij ontkomen niet aan een prijsstijging. Al enkele jaren hebben wij onze prijzen niet aangepast. Vanaf januari 2023 zullen onze prijzen gemiddeld met 10% stijgen.

Wij wensen al onze lezers van onze nieuwsbrief nog prettige feestdagen een een gelukkig nieuwjaar
Peter en Hugo

D-Studio
Nieuwstraat 14A
Waarmaarde
België
+32 55 30 55 55
[email protected]
www.3d-studio.be

 

 

0
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel