Nieuwsbrief nr. 8

Nieuwsbrief nr. 8

juni 2023

Nieuwe Resin

Na lang onderzoek hebben we een nieuwe en betere resin gevonden voor het printen van onze figuurtjes. De nieuwe resin zorgt voor meer veerkracht en flexibiliteit zonder verlies van details. Hierdoor zullen kleine onderdelen niet gemakkelijk meer afbreken. De nieuwe resin werd speciaal voor ons doel samengesteld en is daardoor duurder in vergelijking met de standaard resin. Ondanks deze meerkost zullen wij onze prijzen niet verder aanpassen. 

Nieuwe figuurtjes

In deze nieuwsbrief besteden we speciaal aandacht aan spoorwegfiguren van de DB (DR en DRG) en NMBS. Sommige van deze figuren zijn universeel inzetbaar maar de meeste zijn specifiek per spoorwegmaatschappij. We laten het aan de lezer over om zelf te oordelen. Samen met de nieuwe figuren bieden we opnieuw een reeks van vijf reizigers aan met een korting van 20%.  

Een overzicht van de nieuwe figuren vind je eveneens op de homepagina van onze website en in onze webshop. Op onze website kan je deze figuren ook meer in detail bekijken. Wij geven hieronder een overzicht. 

Spoorwegpersoneel DB – DR – DRG

Spoorwegpersoneel NMBS

Reizigers – Zittende figuren

Cataloog

Vanaf 1 juni is onze cataloog eveneens beschikbaar via onze website. Deze cataloog geeft een overzicht van alle figuren die momenteel in de webshop worden aangeboden. Momenteel toont deze cataloog onze figuren volgens referentienummer en niet volgens thema.
Via deze link is de cataloog rechtstreeks beschikbaar. 

0
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel