Nieuwsbrief nr. 9

Nieuwsbrief nr. 9

sept 2023

Afscheid van Ted

Begin deze maand heeft onze goede vriend Ted Aldewereld na een lange strijd tegen kanker van ons afscheid genomen. Ted was van in het begin betrokken bij het oprichten van 3D-Studio. Daarbij wist hij ons steeds te inspireren met nieuwe ideeën. Tijdens de meeste sessies was hij aanwezig om een helpende hand toe te steken. Hij heeft zich dan ook meerdere keren laten scannen. Om onze herinnering aan Ted levend te houden, vind je enkele van deze beeldjes in deze nieuwsbrief. Zij zullen permanent op onze website beschikbaar zijn naast de vele reizigers en zittende figuren onder de naam ‘Ted’. 

Nieuwe figuurtjes

Opnieuw stellen we enkele nieuwe figuren voor waaronder enkele die inzetbaar zijn als spoorwegpersoneel. Sommige van deze figuren zijn universeel inzetbaar maar de meeste zijn specifiek per spoorwegmaatschappij. Daarnaast stellen we  twee nieuwe reeksen voor met telkens vijf figuren die met een korting van 20% worden aangeboden. 

Een overzicht van de nieuwe figuren vind je eveneens op de homepagina van onze website en in onze webshop. Op onze website kan je deze figuren ook meer in detail bekijken. Wij geven hieronder een overzicht. 

Maßstab 0: 1:43,5 oder 1:45

Um der Nachfrage unserer Kunden gerecht zu werden, bieten wir unsere Sitzfiguren jetzt sowohl im Maßstab 1:43,5 als auch 1:45 an. Dies ist vor allem dann wichtig, wenn Sie die Figuren als Passagiere in Waggons oder als Lokführer platzieren möchten.

Darüber hinaus besteht jederzeit die Möglichkeit, alle Figuren in einem individuellen Maßstab zu drucken. Ein individueller Maßstab kann einfach über das Kontaktformular auf unserer Website angefordert werden.

Schilderen van figuren

Eén van onze meest ervaren schilder van miniatuur figuren is Manfred Kohnz van de firma MAKO MODELLBAU. Wij tonen hierbij enkele van zijn realisaties. Heeft u belangstelling, dan kunt u uw figuurtjes bij ons kopen en daarna rechtstreeks met hem contact nemen voor verdere afspraken.

01TREFF in Maarn

Wij zijn met onze opnamestudio aanwezig op 01TREFF in Maarn.
Dit evenement gaat door op 18 en 19 november 2023 in ‘De Twee Marken’, Trompplein 5, Maarn, Nederland.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 15.30 uur.

0
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel