Over 3D-Studio

3D-Studio is opgezet door drie gepassioneerde modelspoorliefhebbers met een grote liefde voor treintjes, modelbouw en figuren in miniatuur. 3D-Studio heeft als doel om tegen een betaalbare prijs unieke 3D-figuren te realiseren voor uw spoorbaan of diorama.

Wie vindt het niet leuk om zichzelf terug te zien als treinmachinist of tramconducteur, als stationschef of reiziger, als landman of tuinier, postbode of wijkagent. Zittend op een fiets of in een auto, te voet of als toeschouwer op een zitbank. Als fotograaf of dorpsfiguur, brandweerman of kruidenier.

3D-Studio maakt dit mogelijk met haar professionele handscanners en unieke scancabine. Met de handscanner maken we bij u thuis of op elke gewenste locatie een volledige scan van personen of objecten. In de scancabine worden in enkele seconden een groot aantal foto’s gemaakt waaruit een 3D-weergave komt van de gescande personen, dieren of voorwerpen. Daarna worden deze geprint met een hoge resolutie printer.

Daarnaast richten wij ons ook op bedrijven, organisaties en privé-initiatieven die een professionele 3D scan nodig hebben van objecten. Wij aanvaarden speciale opdrachten voor musea, 3D annimatiestudio’s, unieke collecties en speciale gelegenheden. De grootte van het object speelt daarbij weinig belang.

Om dit mogelijk te maken beschikt 3D-Studio over verschillende professionele handscanners en een mobiele scancabine die op elke gewenste plaats kan worden opgesteld.
Met de handscanners kunnen wij bij u thuis of op elke gewenste locatie een volledige scan maken van personen en objecten.
De scancabine werkt volgens het principe van fotogrammetrie. Hierbij worden een groot aantal foto’s gemaakt die als basis dienen voor het creëren van een ruimtelijk gedetailleerd 3D figuur.
Voor het printen beschikken wij over diverse professionele 3D hoge resolutie printers die figuren en objecten monochroom afdrukken.
Op vraag bieden wij eveneens individuele handgeschilderde figuurtjes aan.

Bent u of uw vereniging geïnteresseerd in een scansessie, neem dan contact met [email protected].

We streven ernaar om met 3D-Studio op diverse beurzen aanwezig te zijn. Daarnaast organiseren wij private opnamesessies waarop je individueel kunt inschrijven.

Beschikt u over een unieke verzameling kledij of bent u lid van een re-enactment groep, een toneelvereniging, of bent u lid van een (kleding) museum, neem dan gerust contact om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat wij niet alleen voor derden, maar ook voor ons zelf, figuren hebben vereeuwigd, beschikken wij over een grote hoeveelheid figuren die wij in onze webwinkel in verschillende schaalgroottes aanbieden. Neem gerust eens een kijkje om te zien of er iets bij is waarnaar je op zoek bent dat past bij een specifieke scène op uw diorama of modelbaan.

Opnames van een wielrenner voor de reportage ‘De zomer van 69 ‘ uitgezonden door de VRT op 21 juli 2019.
0
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel