3D Scan Service

3D Scan Service

Voor het scannen van al uw projecten bieden wij onze speciale Scan Service aan. Hiervoor maken we gebruik van onze 3D Studio of van onze handscanners. Bespreek uw project met ons, en wij werken een oplossing uit.

3D Studio
Onze 3D-Studio wordt vaak gebruikt tijdens evenementen en tentoonstellingen. Deze studio is uitermate geschikt om op korte tijd een een groot aantal personen of objecten te scannen. Zij is in staat om op één dag meer dan 100 scans te verwerken.

Scannen op afspraak
Voor een scan van jezelf of een object beschikken wij over verschillende professionele 3D handscanners. Deze service bieden wij aan op locatie. Hiervoor komen we bij u langs of maken we een afspraak op een gewenste plaats. Uiteraard kunt u het gescande object daarna weergeven in een animatie of bewerken in een 3D tekenprogramma.

Handscanners
Voor een scansessie op afspraak maken we gebruik van onze professionele handscanners. Deze scanners behoren momenteel tot de wereldtop in hun klasse. Het resultaat is een superfijn gedetailleerde en nauwkeurige weergave van de gescande personen of objecten.
Onze handscanners zijn bijzonder geschikt voor het scannen van objecten zoals meubels, beeldhouwwerken, kunstvoorwerpen, sculpturen en basreliëfs, en uiteenlopende verzamelingen. Daarnaast zijn onze handscanners interessant voor mechanische onderdelen, machines, en reverse engeneering.
Tot slot gebruiken we onze handscanners voor het scannen van personen die niet in aanmerking komen voor onze 3D Studio zoals, personen in historische klederdracht, folklore kostuums, hedendaagse mode, … enz.

Prijzen
De prijs voor een individuele scan is afhankelijk van de opdracht. Voor elke opdracht wordt vooraf een offerte gemaakt.
Voor een individuele scan voor één persoon of één object van normale grootte met onze handscanner bedraagt € 149,00. Hierbij komen nog de kosten voor de 3D-print in de gewenste grootte. Dit kan gaan van 50 euro voor een afdruk op schaal 1:18 (ongeveer 10 cm) tot 100 euro voor een afdruk op schaal 1:10 (± 175mm). In de totale prijs zijn de kosten voor verplaatsing niet inbegrepen.

 

0
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel